За нас

ABDU.bg е създаден с фокус върху избора на уникални продукти, ексклузивно ръчна изработка, а също така поставяме акцент върху удовлетвореността на нашите клиенти в процеса на обслужване и поръчка. Разбира се, това идва и със 100% гаранция на качеството.

Знаем колко е важно да подредим интериора на баня или кухня, красив, оригинален и едновременно функционален. Искаме да комбинираме всички тези преимущества, защото нашата мисия е:

Бъди различен в Abdu.bg. Нагласата се ражда и остава, започни с нас!

Oригинални и автентични продукти от Близкия Изток и Мексико за неповторим уют във вашата баня.

Вярваме, че продуктите на Abdu.bg ще направят домът ви истински шедьовър, с който ще можете да се гордеете пред своите приятели и близки.

А кои сме ние от Abdu.bg?

 Оригинални продукти !:)

Ние сме единственият сайт в България, който предлага толкова широка гама от оригинални продукти от Мароко и Мексико. Всички наши продукти са ръчно изработени от местни майстори, което прави всеки един от тях уникално решение за вашата баня или кухня. 

Вековни традиции, оригинален дизайн и силен привкус на индивидуалност. Знаехте ли за метода Талавера? Защо е толкова популярен напоследък?

Неповторима атмосфера на всеки интериор изненадващи всеки с бунт от цветове и шарки. Това не са продукти, които искаме да продаваме на всички, а само на тези, които могат да оценят оригиналността на занаятите и уникалния стил на екзотичната изработка.

 Качество и безопасност на продукта!:)

Всички наши стоки са с най-високо качество и идват от избрани занаятчии. Няма да намерите евтини фалшификати или продукти, които биха били опасни за вашето здраве. Качеството и издръжливостта на мивките, както керамични, така и медни, и декоративните плочки са потвърдени от европейски сертификати за безопасност и са маркирани със знак CE.

 При умивалниците устойчивостта на абразия е характерна черта в Маракеш и Мексико  поради факта, че отделните цветове се съдържат в дебел слой гланц и не избледняват, износват или обезцветяват. Нашите продукти са изработени от 100% естествени, полезни за здравето суровини. Боите, използвани за боядисване на продуктите, са безопасни за здравето (безоловни бои), а медта има естествени антибактериални свойства.

3. Бърза доставка

Нашите продукти се доставят от склад,не по-късно от 9 дни от потвърждение на покупката. Противно на конкуренцията, не е нужно да чакаме морска пратка от Мароко или Мексико (и често дори за производството на продукта), което може да отнеме до три месеца общо. Нашите продукти са готови за изпращане, така че 9 дни след поръчка можете да се насладите на избраните от вас стоки. 

Когато пазарувате в ABDU, можете да пазарувате с голяма увереност, че към ВАС - клиента винаги ще се отнасяме с най-голямо внимание и уважение.

Обещаваме Ви, че непрекъснато ще ви радваме с нови продукти и ще можете да превърнете Вашият дом или офис, в едно неповторимо и уютно място.

Приятно пътуване,

 Екипът на ABDU.bg

#Decor Your Dreams

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки