Меню
Меню

Марки

ABDU Hand Made

Ръчно рисувани мивки от Мексико. Мивките са ръчно изработени и ръчно декорирани от мексикански занаятчия.

Направени са по традиционната мексиканска техника "Talavera" и идват от малко място наречено Долорес Идалго в централно Мексико. Техниката "Talavera" е известна с богатството на дизайн и шарки, както и с интензивността на цветовете, които са толкова характерни за Мексико, окъпана в слънчева светлина. Определено ще ви помогне да придобиете по-личен и индивидуалистичен стил на вашата баня. Струва си да се спомене, че тези мивки са изработени по поръчка изключително за нас и няма да намерите подобeн в нито един магазин.

Време за доставка 7-9 работни дни.


Be Babylicious

Визията им е да предложат естествени, практични и издръжливи мебели с уникален дицайн, които да създадат уютна и креативна атмосфера във всяка детска стая. За създаването им използват изключително висококачествен шперплат „береза“, 15мм. Техните мебели са уникални - произведени са по собствен дизайн. Те са машинно изрязани на C&C рутер и ръчно обработени, като са покрити с напълно безвреден лак на водна основа без мирис.

​Реализираният от тях иновативен метод за детско обзавеждане изцяло изключва всякакъв тип крепежни елементи, които биха ви затруднили в процеса на сглобяване и съхранение на мебелите. Разчитат изцяло на сглобките от самия материал, които позволяват не просто да достигнат, а и да надминат здравината на конвекционалните крепежни елементи. Благодарение на „смарт“ дизайна си техните детски дървени мебели могат да бъдат сглобявани и разглобявани многократно с помощта само на гумено чукче, което ще получите във всяка поръчка. Именно тази функционалност прави мебелите им така практични за съхранение и позволява да бъдат ползвани многократно.

Техните детски мебели от дърво са абсолютно екологично издържани, с изчистени линии. Те гарантирт безопасността на детето и същевременно предлагат условия за игри, които развиват детското въображение. 

Време за доставка 10-12 работни дни.


Dilios

e реномиран бранд, създаден от екип от професионалисти с 26 годишен опит в областта на домашния текстил. Марката е създадена за хора, които държат на качеството, разнообразието и домашния уют. Идеята за собствена марка идва от желанието за разпознаваем бранд, гарантиращ качествен продукт, изработка, както и материали съответстващи на високи стандарти, екологична чистота и безвредност на компонентите.

Партнира си с утвърдени и реномирани дизайнерски студия за интериорен дизайн в Европа, чрез които ежегодно подновява колекцията си. С марката Dilios се гарантира качеството на продуктите, тяхната изработка, екологичност и безвредност на компонентите, използвани при производството им.

Основна цел на фирмата е брандът Dilios да бъде нарицателен за качествени продукти, осигуряващи комфорт във всеки дом.

Време за доставка 4-8 работни дни.


Crystalite Bohemia 

използва екологичното стъкло без олово Crystalite. Това стъкло се отличава със страхотно пречупване на светлината, може да се мие в съдомиялни машини без заплаха да посивее и има дълъг живот благодарение на титановата инфузия. По този начин продуктите от такова уникално стъкло са по-здрави и по-устойчиви на по-голям брой цикли в съдомиялните машини.

Произходът на стъкларството в района на фабриката датира от края на 16 век. Днес фабриката експлоатира 5 топилни агрегата с дневен капацитет на топене от 145 тона стъклена стопилка, което възлиза на ок. 55 милиона парчета машинно издухани чаши и 11 милиона парчета подаръци годишно.

През последните години компанията инвестира сериозно в модерни производствени технологии и понастоящем управлява три високопроизводителни линии за стъкло за напитки с дневен капацитет от около 150 000 продукта. Производствените линии са оборудвани с модерни камери, които гарантират стабилно и високо качество на продуктите.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Bohemia Crystalex

е пряк продължител на най-добрите традиции на чешкото производство на стъкло. Като основен местен производител, той също се нарежда сред водещите световни производители на този бранш. Целта им е да дадат възможност на техните взискателни клиенти да се насладят на изисканото и уникално хармонично изживяване на сетивата всеки път, когато пият. Ненадминатото качеството произтича от стандарта на изработка, който е разработен и култивиран там в продължение на векове, а също и от калибъра на наличните стъклени пясъци в богатството на бохемския начин на живот. Притежават световноизвестните търговски марки Bohemia Crystal и Bohemia Glass.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Paşabahçe 

е създадена в Paşabahçe през 1935 г. по директива на Ататюрк, основателят на съвременна Турция, за да отговори на основните нужди на страната от стъклария. Първоначално компанията е регистрирана като Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Sosyetesi. Винаги е имало малък магазин на входа на фабриката в Paşabahçe от самото й създаване, но дейностите по търговия на дребно в съвременния смисъл наистина са започнали през 1957 г. със създаването на Paşabahçe Ticaret Ltd. Şti. и откриването на магазини в Истанбул Бейоглу и Анкара.

Предлагайки стъкло, керамика, порцелан, дървени и стоманени прибори за хранене и кухненски прибори, както и предмети за декорация на къщи на своите клиенти по концепциите „Life“ и „Boutique“, Pasabahce Stores работи с общо 52 магазина.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Bormioli Rocco

Основана през 1825 г., компанията Bormioli Rocco днес изнася своите продукти в повече от 100 страни по света и представлява една от най-важните стъкларски фабрики на международната сцена.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Claytan

г-н Тан Хенг, от южната провинция Гуангдонг, Китай основава Claytan през 1920 г., когато той идва в тогавашната Малая по време на 1-ва световна война в началото на 20-ти век. Въоръжен с майсторството на керамичната традиция от векове, той стартира вилна работилница в Сегамбут, Куала Лумпур.

Днес Claytan е единственият оцелял пионер в керамичната индустрия в Малайзия и най-диверсифицираният производител на керамични изделия. 70% от продуктите на Групата се изнасят за Австралия, Япония, Европа, Великобритания и САЩ. Сега групата насочва вниманието си към пазара в Азиатско-Тихоокеанския регион.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Rona

Стъкларната е основана през 1892 г. от предприемача Йозеф Шрайбер като последната и най-голямата стъкларска фабрика на виенската компания Schreiber und Neffen, която разполага с най-модерното за времето си техническо оборудване. Стъклодобивната фабрика в Леднике Ровне е най-успешната стъкларска фабрика в историята на Словакия.

Заводът в Ровен е един от световните лидери в преработката на безоловно стъкло за напитки, известно като кристално. Продукти на компанията могат да бъдат намерени в Бъкингамския дворец и Белия дом. Стъклото от Ровен може да се види в Rockefeller center’s Rainbow Room в центъра на Ню Йорк и в луксозни хотели в Дубай и Лас Вегас. 

Компанията доставя на авиокомпании, включително: Emirates, Etihad, KLM и American Airlines.

Време за доставка 2-4 работни дни.


Umbra

Основана през 1979 г. в Торонто, Канада, UMBRA е дизайнерска компания, призната за създаването и предлагането на интелигентни и висококачествени аксесоари за дома на клиенти от цял свят.

Оригиналността е дълбоко вкоренена в основата на компанията. UMBRA започва, когато графичният дизайнер и съосновател Пол Роуън се нуждаел от щори за прозорците в апартамента си. Тъй като не можел да намери такъв, който да пасва на вкуса му и ценовата граница, той създал свой дизайн. След това Пол се събрал с приятел от детството - Лес Манделбаум, и започвайки заедно да пресъздават ежедневните неща със съвременен дизайн, брандът UMBRA се родил.

Заедно с международния си екип от дизайнери, компанията създава и цени продуктите си, които са оригинални, модерни, непринудени, функционални и достъпни. Днес UMBRA се продава в над 120 страни.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Herdmar

Основана през 1911 г. от Мануел Маркес, компанията винаги е произвеждала прибори за хранене, идентифицирани със собствена запазена марка в град Caldas Das Taipas, община Гимараеш, област Брага, Португалия.

Инициативата и устойчивостта на основателя помагат на компанията да се адаптира и да расте. След кончината на основателя, управлението на компанията се поема от наследниците (Manuel Marques, Herdeiros de); през 1963 г. двама от синовете му - Авел и Хосе – поемат управлението на компанията, но вече под формата на дружество с акции: Мануел Маркес, Herdeiros, L.da. (Мануел Маркес, Herdeiros, КДА)

Развитието на компанията продължава, поддържайки постоянството и волята си да увеличи производствения си капацитет, подобрявайки качеството и количеството, с цел да се стигне още по-далеч.

Още преди 1974 г. компанията вече се е разширила и до други пазари, завладявайки клиенти от Сеута, Австрия, Гърция и Германия. По-късно, без един от партньорите - Авел Маркес, компанията продължава своя път и през 1996 г. законно става акционерно дружество: Мануел Маркес, Herdeiros.

През 1998 г. бариерата от един милиард "ескудо" в продажбите вече е надмината и компанията има клиенти по всички континенти.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Cole & Mason

"Иновациите и стилът са в сърцето на Cole & Mason от 1919 г. Със създаването на първата ни мелница продължихме развитието си и създадохме цели серии с аксесоари и комплекти за сол, пипер и подправки - продукти, подходящи за всичко - от готвене до сервиране и хранене, включващи ръчни и електрически мелнички, солнички и пипернички, диспенсъри за олио и оцет и др. - всички изработени от най- висококачествените материали и предлагани с широк избор от покрития. 

Освен че предлагаме отлични кухненски аксесоари, нашата гама добавя стил към всеки дом. Нашият растеж с комплекти и аксесоари за билки и подправки, изработени със същата грижа и качество, допълва Вашето готвене и освобождава вкуса в ястията Ви. 

По цял свят ценителите на вкусната храна се наслаждават на нови подправки и съставки. Хората, готвещи ежедневно, имат апетит за нови вкусове, позволяващи им да създават ястия, които изглеждат като шедьоври и са изумително вкусни.   

В Cole & Mason споделяме тази страст към готвенето и страхотния вкус. Независимо дали става въпрос за обикновена или празнична вечеря, ние предлагаме подходящите аксесоари за подправянето й, което прави всичко по- хубаво и различно."

Време за доставка 1-7 работни дни.


Jamie Oliver

Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.

Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех, както в телевизията, така и на книгата си - с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата. DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 година, когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour Shaker TM.

От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света. През 2009 година партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household. Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 година, а през 2016 се появява сладкарската серия на Jamie Oliver, която се радва на невероятен успех. Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Blomus

Историята на Blomus е колкото кратка, толкова и дълга. Произходът на дружеството датира от 1921 г. Това е годината, в която Карл Шефер-Клуте основава компания, наречена SKS Sundern.

През 1961 г. стартира SKS-Design - компания, която по това време се фокусира върху подаръци от мед и месинг.

Между 60-те и 80-те години SKS-Design разработва много различни декоративни и практични метални изделия. През 1989 г. SKS е разделена на SKS-Metaplast и SKS-Design.

Погледът и презентацията на продуктите са тясно свързани със съвременния начин на живот, а неръждаемата стомана се превърна в най-значимият и важен материал, отразяващ тези съвременни стремежи. До 2009 г. обещанието за иновативна марка е ясно установено и върви триумфално напред, тъй като SKS-Design се превръща в Blomus GmbH.

В ранните години на новото хилядолетие продуктовото портфолио на компанията е преструктурирано, за да се съсредоточи върху ключовите области на дома, градината, отпочиването (спа) и вкуса. От там нататък продуктите възприемат уникален, елегантен и минималистичен дизайн.

Възстановяването на Blomus през 2010 г. поставя началото на успешно дизайнерско бъдеще и многобройни дизайнерски награди, които компанията е придобила в рамките на кратък период от време. Те са надеждни доказателства, че подходът на Blomus към дизайна им осигурява много обещаващо и устойчиво бъдеще.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Bredemeijer

Двустенните чайници на Bredemeijer са домакинско име сред любителите на чая по целия свят. Именно дизайнът и високото качество карат истинските ценители да изберат Bredemeijer. В огромната колекция от чайници има по нещо за всеки. Всички чайници от неръждаема стомана са с двойни стени, което поддържа чая топъл и запазват вкуса за много дълго време. Общото между всички е, че те са много практични за употреба, тъй като освен, че с тях лесно се налива, те не капят и са лесни за поддръжка.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Leopold Vienna

означава умни и модерни аксесоари. В категориите Чай и кафе, Бар, Вино и Барбекю професионалистите, както и ентусиастите ще имат повече от адекватен избор на продукти. Опитът на Leopold Vienna, изграден в продължение на 25 години, ще бъде доразвит и продължен под знамето на групата Bredemeijer, като най-важното за тях е формата и функционирането на атрактивна цена!

Време за доставка 1-7 работни дни.


Zilverstad

Посребрени подаръци, изделия за маса, детски подаръци и продукти по поръчка. Zilverstad прави всичко. Първоначално от местоположението им в занаятчийския град Schoonhoven и от 2009 г. като част от групата Bredemeijer. Zilverstad е известен с ексклузивни детски подаръци, като детски прибори за хранене от RVS, касички и дрънкалки, наред с други, от Miffy, Snoopy и Charmmykitty, но те са известни и със своите артикули за атрактивно подредена маса и стилен декор. В допълнение към този богат избор произвеждат всякакви артикули по поръчка, като връзки за маншети, щифтове, скулптури и др.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Eko Europe

Творчеството и желанието за иновации са дали началото на EKO. Основана през 1997г., EKO е вертикално интегрирана компания, произвеждаща продукти с изключителен дизайн и разработка. 

EKO предлага иновативни продукти, създадени с усет към красотата и интелигентността. 

Екологично чист начин на живот - това е нещото, към което брандът се придържа!

Вдъхновени от техния девиз 'Екологично чист начин на живот', те разработват широка продуктова гама, която отговаря на изискванията на съвременния дизайн, където качеството, услугата и достъпната цена са всичко, което EKO означава."

През последните години EKO - Europe се разраства и придобива силна позиция на европейския пазар. Днес продуктите на EKO могат да бъдат открити в повече от 100 страни по света. 

Време за доставка 1-7 работни дни.


Kyocera

Остриетата на ножовете и приборите, които предлага KYOCERA FINECERAMICS Gmbh са произведени от специално създаден керамичен материал съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове изработени от стомана, те имат революционни характеристики - по-твърди са от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Освен това те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката им повърхност ги прави по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият използвайки миялни машини. Разбира се за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, също има някои изисквания и препоръки на производителя, които ползвателите следва да спазват.

Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процеса на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Universal XXI

е водещ търговец на килими в Испания, благодарение на половин милион домове по света, които всяка година избират да подмладяват жилищните си пространства. Разположен в Crevillente, градът на килимите, и след повече от 35 години история, тяхната мисия е да превърнат дома ви в специално, удобно и лично пространство с качествени килими, адаптирани към вашия стил.

Внимателно подбират суровините си от Испания, както и от Турция, Индия и Белгия, а техния екип от дизайнери, търговци и техници по продукти работи в тясно сътрудничество, изследвайки нови идеи, материали, ефекти и стилове.

Резултатът е широка гама от килими, определени от тяхното техническо и естетическо съвършенство, адаптирани към най-новите тенденции в декора, които се обновяват всеки сезон.

Време за доставка 15-20 работни дни.


Roxyma Dream

Материите, които Roxyma Dream използва за своето производство са екологично чисти, с изключително високо качество, богата цветова гама и широк асортимент - тенсел, модал, естествена коприна, вискоза, сатенирано райе, памук щампа, сатениран памук, жакард. Десените са актуални, съобразени със световните модни тенденции в областа на спалното бельо.

Време за доставка 2-10 работни дни.


Mipa

Предлагат на клиентите си продукти от масивно дърво, МДФ и ЛПДЧ. Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Техния затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. 

Време за доставка 15-20 работни дни.


Saltas

е водеш производител на мебели за деца. Суровините, които използваме за производството мебелите са масивна дървесина от бук и бор, МДФ и бакелит. Боите са водни цветове, които са
подходящ за детска стая.

Време за доставка 15-20 работни дни.


Diommi

е специализирана основно в областта на производството на мебели и износ в четири европейски страни.  След дългогодишен опит в областта на съвременните мебели проектират и създават продукти, като обръщат специално внимание на детайлите, за да осигурят удобство и стил във всяка стая в домът Ви.

Време за доставка 15-17 работни дни.


ASOBU

e канадска семейна компания, даваща тласък на границите на иновациите в света на напитките. 
"От създаването на Adnart през 1998 г., тяхната мисия е да дадат на потребителите надеждни, уникални и достъпни изделия за напитки. 

ASOBU Стартира през 2012 г. и се характеризира с високо качество, новаторски дизайн, използвайки най-изисканите, екологично-чисти, BPA free и безопасни за употреба суровини. 
"Работейки само с нашите собствени форми и екип от дизайнери, ние разработваме следващата  гореща тенденция в бизнеса. С грижа за уникалност, качество и дизайн, нашата марка е пълна с изненади." 

Време за доставка 1-7 работни дни.


Zyliss

В Швейцария, през 1948г. основателят Карл Зисет създава първият продукт на Zyliss, а именно преса за чесън – продукт, който оттогава се радва на забележителен успех в целия свят.

Днес  Zyliss се гордее с привлекателно и отличително портфолио от добре замислени и внимателно проектирани кухненски аксесоари, като голяма част от продуктите са спечелили престижната награда Red Dot Award.
Вдъхновение за нови продукти се черпи не само от разбиране на това, което технитеклиенти искат, но и от предвиждане на промените в тенденциите на начина на живот.
Днес, чрез ангажираност за развитието на находчиви, надеждни и трайни продукти, Zyliss не само произвежда продукти, които са изключително функционални, но и не спира да радва всички, които ги използват.

Zyliss осигурява добре замислени и функционални, висококачествени продукти за приготвяне на храна дори и за претенциозните потребители, които имат страст към храната.

Марката е изградена върху здрави основи на швейцарско наследство; добре проектирани, надеждни и най-важното прецизни.
Всички продукти от гамата на Zyliss са стилни, ергономични и иновативни, с единствената цел да направят приготвянето на храната лесно и забавно за всички.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Vin Bouquet

е млада и динамична компания, основана през 2008г от двама млади, но опитни предприемачи в Испания. Тяхната цел е да внесат иновация в консервативния пазар на аксесоари за вино.

Първият им продукт - електрическият тирбушон, привлякъл вниманието на хиляди очакващи потребители, търсещи иновации и малко свеж въздух на пазара.

През 2010 година, компанията печели награда за дизайн и иновация от престижната асоциация Madrid Fusion. И това е само началото!

Днес, компанията предлага около 300 продукта, свързани в консумацията на вино, бира, коктейл, сайдер и др, както и кухненски аксесоари и принадлежности. Някои от продуктите носят патенти - национални и международни. 

Всичко това с гарантирано качество и на достъпна цена!

Към днешна дата, марката Vin Bouquet се предлага успешно в 45 страни по света, от Европа до Америка, Азия и Океания.

Време за доставка 1-7 работни дни.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки